Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • "Бліц" представив Закарпаття на міжнародному фестивалі "Золота рибка"

"Бліц" представив Закарпаття на міжнародному фестивалі "Золота рибка"

"Бліц" представив Закарпаття на міжнародному фестивалі "Золота рибка"
XIV Міжнародний фестиваль дитячої творчості „Золота рибка”, що проходив на базі Севастопольського палацу дитячої та юнацької творчості, об’єднав представників 24 делегацій з України та Росії у...

XIV Міжнародний фестиваль дитячої творчості „Золота рибка”, що проходив на базі Севастопольського палацу дитячої та юнацької творчості, об’єднав представників 24 делегацій з України та Росії у прагненні поділитися уміннями, досвідом дарувати красу та насолоду навколишнім.

ВІДЕО ДНЯ

Більше 700 юнаків та дівчат, учасників дитячих та юнацьких хореографічних колективів, ансамблів народних інструментів, вокальних ансамблів та солістів, демонстрували свої таланти. Закарпаття на цьому фестивалі представляли 12 юних танцівників народного художнього колективу студії сучасного танцю „Бліц” (керівник – Камінська О., хореограф – Фрішніч Б., керівник групи – Федьо І.) Закарпатського обласного палацу дитячої та юнацької творчості „ПАДІЮН”.

Програма фестивалю передбачала участь кожного колективу у масових святах і концертах. Так, „бліцівці” завойовували серця глядачів своїми танцями та зривали бурхливі овації на театралізованому відкритті фестивалю, заключному гала-концерті, а також під час виступів у літніх оздоровчих таборах. Протягом фестивалю концерти вдало поєднувалися з відпочинком на морі та екскурсіями. Незабутніми стали візити на Панораму та військовий корабель, у дельфінарій та древній Херсонес, а також велике театралізоване свято „У самого синего моря”.

Реклама

Мета цього фестивалю проста і благородна – творча співпраця, людське взаєморозуміння, розвиток національної та світової культури. Тут нема переможених та переможців, учасники діляться своїми творчими надбаннями. Можливо, тому фестиваль уже став таким популярним. Діти ж водночас отримали все те, про що мріяли, – визнання своїх хореографічних успіхів та відпочинок на морі.

Управління освіти та науки Закарпатської ОДА

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно