Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

На Рахівщині грунтовими водами підтопило літню кухню

На Рахівщині грунтовими водами підтопило літню кухню
Підрозділами Територіального управління МНС у Закарпатській області протягом 6-8 липня здійснено 66 виїздів, з яких 5 виявилися хибними. Внаслідок некласифікованих надзвичайних подій загинуло дві...

Підрозділами Територіального управління МНС у Закарпатській області протягом 6-8 липня здійснено 66 виїздів, з яких 5 виявилися хибними. Внаслідок некласифікованих надзвичайних подій загинуло дві людини, ще тіло однієї виявлено на місці пожежі.

ВІДЕО ДНЯ

7 липня о 20:45 поступило повідомлення про виявлення ймовірного потопельник 1956 р.н., в озері на території фермерського господарства за адресою: м.Ужгород, вул. Джерельна. Для вилучення тіла з водойми залучалося чергове відділення ДПРЧ-15.

Цього дня також о 21:05 отримано повідомлення, що за рахунок інтенсивних опадів в смт Ясіня, Рахівського району по вул. Грушевського, 90 ґрунтовими водами сталося швидкоплинне підтоплення літньої кухні до 30 см. Загрози житловим будинкам немає, проїзд забезпечений.

Реклама

8 липня о 19:30 в м. Виноградіві від чергового лікаря Виноградівської ЦРЛ надійшло повідомлення про те, що до них доставлено тіло 50-річного мешканця с. Підвиноградів. Чоловік 8 липня під час відпочинку на р. Тиса біля с. Дротинці, Виноградівського району потонув. Тіло потопельник на берег підняли місцеві мешканці.

ТУ МНС в Закарпатській області

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно