Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Найбільше ДТП на Виноградівщині трапляється через відсутність пішохідних переходів

Найбільше ДТП на Виноградівщині трапляється через відсутність пішохідних переходів

Найбільше ДТП на Виноградівщині трапляється через відсутність пішохідних переходів
Вісім ДТП із летальними наслідками сталося на перехресті дороги в селі Підвиноградово протягом декількох років, також було 10 ДТП без смертей. Та от скільки б не зверталися представники району до...

Вісім ДТП із летальними наслідками сталося на перехресті дороги в селі Підвиноградово протягом декількох років, також було 10 ДТП без смертей. Та от скільки б не зверталися представники району до начальства облавтодору, все марно.

ВІДЕО ДНЯ

Окрім того, що перехрестя небезпечне, у селі не встановленого жодного пішохідного переходу.

Дорога через село Підвиноградів до міста займає 4 км, та на всій її протяжності жодного попереджувального чи то вказівного знаку нема. А перехрестя тут вже стали причиною не одного ДТП. Пригадують жителі села жахливу історію сусідки, котра тільки-но переселилась у будинок у Підвиноградові, й трьох днів не прожила тут і потрапила в ДТП. Розповідають: жінка намагалась перейти дорогу. Оскільки ні пішохідного переходу, ні будь-якого іншого знаку не було, з повороту на шаленій швидкості неслась машина. Водій пригальмувати не встиг. Так той будинок пустує і досі. Крім того,що дорогу майже неможливо перейти пішоходам, неабиякої пильності потрібно дотримуватись і водіям, адже через крутий поворот важко побачити чи виїде з-за нього машина, чи ні.

Реклама

Уже неодноразово представники районної ради звертались до начальника облавтодору. На листи депутатам відповіли : аби встановити знаки, потрібно щоб на рік трапились не менше трьох ДТП. Минулого року аварій на цьому перехресті було набагато більше, але нічого досі не зроблено. Горе-перехрестя - це не єдина проблема. Часто причиною ДТП тут стає і відсутність тротуарів та не найкращі дороги. Наразі все, що просять жителі - поставити опукле дзеркало, щоб можна спостерігати за рухом транспорту, зебру та знак обмеження швидкості до 50 км. Районні депутати кажуть: почекають ще місяць. У разі ігнорування їхніх проблем, звернуться до прокуратури.

М-студіо

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно