Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Румуни залишились без авто через контрабандні цигарки

Румуни залишились без авто через контрабандні цигарки
Використати митний пост «Дякове» для незаконного перевезення тютюнових виробів, прихованих у вантажних тягачах, не вдалося двом водіям з Румунії. Спокуса отримати прибуток від перепродажу сигарет за...

Використати митний пост «Дякове» для незаконного перевезення тютюнових виробів, прихованих у вантажних тягачах, не вдалося двом водіям з Румунії. Спокуса отримати прибуток від перепродажу сигарет за кордоном – закінчилася для іноземців складенням протоколів про порушення митних правил. Приховавши від митного контролю 65 блоків сигарет, порушники позбулися на українсько-румунському кордоні своїх вантажівок, вартістю 260 тисяч гривень, та й ще сплачуватимуть штраф за порушення митного законодавства.

ВІДЕО ДНЯ

Заїхали румунські водії пізно вночі в зону митного контролю міжнародного пункту пропуску «Дяково» на вантажних автомобілях марки “МАN”. Під час проведення митного огляду кабін сідельних тягачів, митники виявили у першому випадку 250 пачок сигарет марки «JIN LING» без акцизних марок. Приховані цигарки знаходилися в пустотілому просторі за декоративною обшивкою кабіни водія. Доступ до них став можливим після демонтажу нижнього кріплення обшивки. Також кмітливий румун приховав декілька пачок в пустотілих просторах обшивки кабіни біля пасків безпеки. Митникам довелось демонтувати декоративну обшивку та зняти частину підлоги.

У другій вантажівці сигарети також були приховані в кабіні сідельного тягача. 130 пачок сигарет марки ”Pall Mall FAMOUS SUPERSLIMS”, 20 пачок – ” Pall Mall FAMOUS AMERICAN BLEND” вітчизняного виробництва та 250 пачок – “JIN LING” без акцизних марок України чопські інспектори виявили у пустотілому просторі за декоративною обшивкою задньої стінки кабіни водія.

Реклама

Обидва іноземці визнали приховані тютюнові вироби своєю власністю. На підставі ст.483 ч.1 Митного кодексу України складено протоколи. Після рішення суду порушники повинні сплати штраф в розмірі 100% від вартості прихованого товару, який буде конфісковано разом з сідельними тягачами, які використовувалися для незаконного переміщення прихованих сигарет.

Вікторія Сенгетовська, прес-секретар Чопської митниці

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно