Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Найбільшу кількість незадекларованого товару чопські митники фіксують на кордоні

Найбільшу кількість незадекларованого товару чопські митники фіксують на кордоні

Найбільшу кількість незадекларованого товару чопські митники фіксують на кордоні
Найбільшу кількість порушень на кордоні з початку 2012 року працівники Чопської митниці зафіксували на митному посту «Тиса». Серед цікавих випадків працівники відділу дізнання Служби боротьби з...

Найбільшу кількість порушень на кордоні з початку 2012 року працівники Чопської митниці зафіксували на митному посту «Тиса». Серед цікавих випадків працівники відділу дізнання Служби боротьби з контрабандою та ПМП називають з десяток порушень. Так, з Іспанії в Україну припинено спробу незаконного ввезення 300 капсул наркотичного засобу «трамадол», приховані від митного контролю в коробці грального набору (шахи/доміно).

ВІДЕО ДНЯ

А в продуктах харчування у запакованій коробці солодощів, під виглядом цукерки, громадянину України не вдалося перемістити через українсько-угорський кордон 3 гр «кокаїну». За фактом порушено кримінальну справу.

Приховані від митного контролю вироби із золота та срібла, вагою 16,6 кг вартістю 428 тисяч гривень, вилучили митники у наших співвітчизників, які поверталися на мікроавтобусі з Італії додому.

Реклама

Нещодавно вилучено 434 шт. не задекларованих мобільних телефонів, смартфонів, портативних комп’ютерів типу планшет, загальною вартістю майже 630 тисяч гривень. Незаконний товар також завозився з Італії.

Припинено незаконне переміщення через митний кордон України товару «приладдя та витратні матеріали для перукарень», ціною у 3,4 млн.грн., який доправлявся Німеччини.

Реклама

З України в Португалію не вдалося доправити нашому співвітчизнику в дорожній сумці вогнепальну зброю – пістолет “SMITH & WESSON» та боєприпаси до нього. Порушено кримінальну справу, українцем займаються правоохоронні органи.

10 тисяч євро, прихованих у банці з какао, також виявили чопські інспектори. У такий незвичайний спосіб кмітливий порушник, повертаючись із Іспанії, намагався обійти митне законодавство і тепер відповідатиме перед судом.

На митному посту «Дякове», що на українсько-румунському кордоні, чопські митники вивели на чисту воду громадянина Румунії, який намагався ввезти за фальшивими документами новенький «Мерседес-Бенц», вартістю 770 тисяч гривень, з метою уникнення сплати всіх необхідних митних платежів при оформленні іномарки.

Реклама

У міжнародному пункті пропуску «Ужгород» інспектори попередили незаконне переміщення через митний кордон України товару «лінія для виробництва макаронних виробів», вартістю майже мільйон гривень, що переміщувався з Італії в Україну.

Прес-служба Чопської митниці

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно