Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Про "кіборгів" серед нас, про ювілей редактора та більш як півмільйона вирощених в лісових розсадках сіянців і саджанців – у свіжому номері "Панорами"

Про "кіборгів" серед нас, про ювілей редактора та більш як півмільйона вирощених в лісових розсадках сіянців і саджанців – у свіжому номері "Панорами"

Про "кіборгів" серед нас, про ювілей редактора та більш як півмільйона вирощених в лісових розсадках сіянців і саджанців – у свіжому номері "Панорами"
В четвер, 16 квітня, вийде з друку черговий, 14-й у цьому році номер газети «Панорама». Про що ж читачі можуть дізнатися зі шпальт тижневика? А дізнатися можна про те, що якраз в цей весняний день...

В четвер, 16 квітня, вийде з друку черговий, 14-й у цьому році номер газети «Панорама». Про що ж читачі можуть дізнатися зі шпальт тижневика?

ВІДЕО ДНЯ

А дізнатися можна про те, що якраз в цей весняний день – день випуску газети, її головному редактору Василю Гарагоничу виповнюється 80 років з дня народження. Що саме допомагає йому у такому поважному віці «бути в формі» і, зберігаючи працездатність на високому рівні, керувати дружнім колективом? Відповідь на це та на багато інших запитань – у вельми цікавому та пізнавальному інтерв’ю ювіляра.

Ми усі звикли до різних мультяшних чи кіногероїв, які рятують людей і подають приклад справжньої мужності. Однак війна на Донбасі породила нових Героїв, серед яких – «кіборги». Один з них сьогодні скромно ходить вулицями нашого міста, а ще декілька місяців тому він захищав нас від навали терористичної орди. Про життя і долю бійця-«кіборга» 79-ої аеромобільної бригади – 23-річного Анатолія Балтинаса, уродженця Верхньої Визниці, розказує Андрій Слохіняк.

Реклама

З настанням сприятливих погодних умов, вже з першого дня весни розпочалася лісокультурна кампанія 2015 року. Колективами лісництв Державного підприємства «Мукачівське лісове господарство» проводиться активна робота із садіння і висівання лісу. Про її особливості та кількісні показники (більше півмільйона вирощених в лісових розсадках сіянців і саджанців та ін.) читачам газети розказав інженер ВЛГ ДП «Мукачівське ЛГ» Вячеслав Турецков.

А ще у свіжому випуску газети «Панорама» – про підготовку до Всесвітнього дня охорони праці, про нагороду орденом «За мужність» чергового воїна-закарпатця, про політичні баталії, що розгорнулися в парламенті і поза ним, про роботу ветеринарної медицини краю та перші результати об’єднання двох банків, а також ціла сторінка найрізноманітніших приватних оголошень та повідомлень про купівлю-продаж, наявність роботи та надання різних послуг.

Реклама

Запитуйте газету у всіх кіосках міста.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно