Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

В Закарпатті сіл із "гірським" статусом побільшає

В Закарпатті сіл із "гірським" статусом побільшає
Голова обласної ради Іван Балога надіслав листа Голові Секретаріату Української Асоціації районних та обласних рад Юрію Андрійчуку, в якому зазначається, що Закарпатська обласна рада підтримує проект...

Голова обласної ради Іван Балога надіслав листа Голові Секретаріату Української Асоціації районних та обласних рад Юрію Андрійчуку, в якому зазначається, що Закарпатська обласна рада підтримує проект внесення змін до Закону "Про статус гірських населених пунктів в Україні" щодо зміни висоти розташування населеного пункту.

ВІДЕО ДНЯ

Пропонується на законодавчому рівні встановити, що статус гірських населених пунктів надається населеним пунктам, які розташовані на висоті 380 метрів і вище над рівнем моря.

«Це дозволить, – далі йдеться у листі, - збільшити перелік населених пунктів Закарпаття, яким надається статус гірських, і підвищити соціальну справедливість мешканців гірських районів.

Реклама

Разом з тим при прийнятті Закону про Державний бюджет України, просимо передбачити в повному обсязі кошти на реалізацію Закону «Про статус гірських населених пунктів в Україні".

Прес-служба облради

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно