Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Багатодітну родину в Тячеві викидують з власної квартири (ВІДЕО)

Багатодітну родину в Тячеві викидують з власної квартири (ВІДЕО)

Багатодітну родину в Тячеві викидують з власної квартири (ВІДЕО)
Багатодітна родина з Тячева на Закарпатті ризикує опинитися на вулиці з усіма пожитками. Зараз сім'я живе в гуртожитку колишнього радгоспу ... Цю квартиру батько сімейства отримав коли працював в...

Багатодітна родина з Тячева на Закарпатті ризикує опинитися на вулиці з усіма пожитками. Зараз сім'я живе в гуртожитку колишнього радгоспу ...

ВІДЕО ДНЯ

Цю квартиру батько сімейства отримав коли працював в радгоспі, але після його розпаду майно перерозподілили. Тепер в приміщення, в якому родина жила більш 20 років, з'явився новий власник. Всі перипетії цього конфлікту в сюжеті Марини Коваль.

Вікторія показує документи на житло. Ця постанова профкому радгоспу тисяча дев'ятсот вісімдесят шостого року. Її батьку-трактористу виділили квартиру в гуртожитку. З тих пір родина постійно живе тут.

Реклама

На початку двохтисячних радгосп розпався. Його майно розділили між робітниками. У той час батько Вікторії помер. Квартиру віддали іншій працівниці радгоспу. Тепер її син вимагає, щоб приміщення звільнили.

Вікторія Шкелебей, мешканка гуртожитку:

Реклама

- Приходив пару раз, говорив, щоб я по-чесному забралася звідси, я говорю, мені нікуди йти, просто-напросто я не піду, куди я піду з дітьми?

Василь Павлюк, претендент на квартиру в гуртожитку:

- Моя мама заробила чесною працею. Мама працювала близько 30 років у радгоспі, вона отримала її в майновий пай.

Реклама

Михайло Ботізі очолював ліквідаційну комісію радгоспу. Каже, - права на квартиру в гуртожитку родина Вікторії Шкелебей не має.

Адвокат жінки іншої думки. Ділити на паї гуртожиток не можна було, тому що за законом, соціальні об'єкти передаються в комунальну власність. Це визнали і в суді, куди звернулася Вікторія. І навіть Апеляційний суд став на її бік. Проте нові власники дійшли до Верховного суду. Той відправив справу на новий розгляд, до місцевого суду. Так багатодітній родині знову загрожує виселення. Мерія допомогти з житлом не може.

Іван Ковач, мер Тячева:

- На сьогоднішній день, 99 відсотків житла в Тячеві приватизовано, і комунальних квартир вільних на сьогоднішній день немає. Будемо вирішувати. Почекаємо рішення суду.

Чергове засідання суду відбудеться 6 липня.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно