Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Прокуратура перевіряє факт смерті ужгородки

Прокуратура перевіряє факт смерті ужгородки
Вчора, 2 липня, близько 17 години, на набережній річки Уж на території пляжної зони відпочинку одного із приватних закладів, поблизу надувного басейна 16-річну ужгородку вразило електричним струмом,...

Вчора, 2 липня, близько 17 години, на набережній річки Уж на території пляжної зони відпочинку одного із приватних закладів, поблизу надувного басейна 16-річну ужгородку вразило електричним струмом, вона померла у реанімаційному відділенні лікарні, її подружка отримала опіки.

ВІДЕО ДНЯ

За попередньою інформацією, 10-класниця із подружкою якраз заходила до русла річки, поблизу надувного басейна, неподалік від зануреного у воду електронасосу, який перекачував воду з річки у басейни. Насос був приєднаний до електромережі за допомогою електричного кабелю.

На місце події терміново виїхали перший заступник прокурора області Анатолій Савченко, заступник прокурора області Віталій Роман, прокурор міста Ужгорода Іван Штефанюк та слідчо-оперативна група.

Реклама

Для з’ясування обставин загибелі дитини, прокуратурою залучено усі необхідні контролюючі органи: інспекція держенергонагляду в Закарпатській області, територіальне управління держгірпромнагляду, працівники «Закарпаттяобленерго», спеціалісти МНС та інші.

Наразі, прокуратурою міста Ужгород за даним фактом проводиться перевірка у порядку ст.97 КПК України. Хід дослідчої перевірки прокуратурою області взято на контроль. До кінця дня буде вирішено питання щодо порушення кримінальної справи.

Реклама

Прес-служба прокуратури Закарпатської області

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно