Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

У "регіоналівський" список потраплять представники UMDSZ

У "регіоналівський" список потраплять представники UMDSZ
Демократична партія угорців України підтримає Партію регіонів на виборах. Таке рішення було прийнято на виїзному засіданні президії UMDSZ, що відбулося нещодавно у селі Пийтерфолво, що на...

Демократична партія угорців України підтримає Партію регіонів на виборах. Таке рішення було прийнято на виїзному засіданні президії UMDSZ, що відбулося нещодавно у селі Пийтерфолво, що на Виноградівщині. Як інформує прес-служба Закарпатської обласної організації Партії регіонів, передумовою цієї співпраці є забезпечення у виборчому списку партії Регіонів прохідного місця для кандидата від UMDSZ.

ВІДЕО ДНЯ

На згадуваному вже засіданні президія вирішила, що, дотримуючись укладеної ще у 2009 році угоди з тодішнім кандидатом на посаду Президента України Віктором Януковичем, Демократична спілка угорців України «підтримуватиме партійний список Партії регіонів та кандидатів цієї політичної сили в одномандатних виборчих округах під час Парламентських виборів», що відбудуться цьогоріч у жовтні.

Окрім того, угорці привітали прийняття у першому читанні Верховною Радою України законопроекту про статус регіональних мов: «Ми переконані, що даний закон, у розробці якого активну участь приймала і наша громадська організація, сприятиме розширенню прав представників нацменшин, котрі нині мешкають на території України (в тому числі й угорців)» - йдеться у рішенні президії UMDSZ.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно