Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Чопські прикордонники затримали рекордну групу нелегалів

Чопські прикордонники затримали рекордну групу нелегалів
Днями на ділянці відділу прикордонної служби «Паладь Комарівці» Чопського прикордонного загону затримали групу незаконних мігрантів. Один з місцевих жителів, що у ранковий час помітив рух в...

Днями на ділянці відділу прикордонної служби «Паладь Комарівці» Чопського прикордонного загону затримали групу незаконних мігрантів.

ВІДЕО ДНЯ

Один з місцевих жителів, що у ранковий час помітив рух в сторону українсько-словацького кордону досить чисельної групи осіб африканської зовнішності негайно повідомив про це прикордонників.

В результаті затримання прикордонники нарахували аж 10 непроханих гостей, які назвались громадянами Сомалі. Але громадянство африканців ще доведеться встановити, оскільки в даному випадку, як і в більшості затримань, що здійснюються Чопськими прикордонниками, жоден із «горе-мандрівників» не мав при собі документів, що могли б посвідчити особу.

Реклама

Як повідомили затримані, серед яких було п’ятеро чоловіків і стільки ж жінок, метою їхньої мандрівки був Європейський Союз.

До слова, дана група нелегалів стала найчисельнішою із затриманих Чопськими прикордонниками в цьому році, оскільки до цього сомалійські нелегали штурмували кордон групою з восьми осіб.

Реклама

Наразі проводяться адміністративно-процесуальні дії та оперативно-перевірочні заходи з метою встановлення обставин правопорушення і можливої причетності громадян України до переправлення незаконних мігрантів, а рішення про відповідальність перед законом та подальшу долю затриманих в Україні визначить суд.

Прес-служба Чопського прикордонного загону

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно