Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

В УжНУ провели антикорупційне засідання

В УжНУ провели антикорупційне засідання
Антикорупційне засідання з деканами факультетів і завідувачами кафедр провів проректор з науково-педагогічної роботи, професор Василь Лемак. Представників підрозділів УжНУ він закликав ужити комплекс...

Антикорупційне засідання з деканами факультетів і завідувачами кафедр провів проректор з науково-педагогічної роботи, професор Василь Лемак. Представників підрозділів УжНУ він закликав ужити комплекс відповідних заходів, у тому числі щодо поширення інформації серед підлеглих про уникнення спроб отримання й провокування хабарів.

ВІДЕО ДНЯ

Було наголошено, що у випадку передачі хабара викладачеві в поле зору правоохоронців потрапляють і співучасники, тобто студенти чи абітурієнти. Причому до уваги братимуться не лише одноразовий факт передачі грошей чи інших цінностей, а й попередній замисел і мета подібної дії.

Згідно з українським законодавством, за отримання хабара можна отримати 12 років позбавлення волі. Водночас В. Лемак зазначив: «Мрію, коли ми займемося покращенням якості навчання, а не вирішенням такого роду питань».

Реклама

Для введення викладачів у курс справи і з метою їхнього захисту Василь Васильович доручив деканам і завідувачам кафедр провести антикорупційні бесіди й скласти протоколи цих зборів. Перший проректор також повідомив, що за необхідності керівництво університету готове витратити кошти для створення антикорупційних умов в УжНУ.

Прес-служба УжНУ

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно