Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • На Закарпатті розширять мережу дошкільних навчальних закладів

На Закарпатті розширять мережу дошкільних навчальних закладів

На Закарпатті розширять мережу дошкільних навчальних закладів
У вівторок, 26 червня, під головуванням заступника керівника краю Івана Качура відбулося засідання робочої групи «Реформа соціальної сфери і підвищення якості життя» обласного комітету з економічних...

У вівторок, 26 червня, під головуванням заступника керівника краю Івана Качура відбулося засідання робочої групи «Реформа соціальної сфери і підвищення якості життя» обласного комітету з економічних реформ.

ВІДЕО ДНЯ

Під час зустрічі йшлося, зокрема, про реформування системи надання швидкої медичної допомоги. Для того, щоб закарпатці вчасно отримували необхідну допомогу (швидка у сільській місцевості повинна приїжджати на місце виклику максимум за 20 хв., у містах – протягом 10 хв.), потрібно розробити ефективну мережу швидкої медичної допомоги.

- Минулого року ми підсилили матеріальну базу станцій швидких області. Придбали 19 нових карет швидкої допомоги, також було закуплено медичне обладнання для станцій та відділень ШМД. Тож тепер потрібно цю матеріальну базу максимально ефективно використовувати, необхідно розробити схему роботи швидкої, щоб на виклик санітарна машина приїжджала у встановлений термін, – наголосив Іван Качур.

Реклама

Ще одне питання, винесене на розгляд робочої групи – розширення мережі дошкільних навчальних закладів. Сьогодні в області кількість дітей, що відвідують дитячі садочки зростає. До прикладу, 81% закарпатських дітей 5-річного віку охоплені дошкільною освітою, цей показник є найвищим у Західному регіоні. Однак така ситуація призводить до перевантаження дитячих садків, тому сьогодні в області актуальним є питання розширення мережі дошкільних навчальних закладів. Вже до кінця 2012 року в області заплановано створити 12 НВК та відкрити 10 дошкільних навчальних закладів.

Прес-центр ОДА

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно