Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Чоловіки намагались обміняти фальшиві гроші в банку

Чоловіки намагались обміняти фальшиві гроші в банку
В ужгородську філію одного з банків передвечірньої пори зайшли двоє невідомих чоловіків, які запропонували касиру обміняти 200-гривневу купюру, мотивуючи тим, що вона є потертою. Однак працівниця...

В ужгородську філію одного з банків передвечірньої пори зайшли двоє невідомих чоловіків, які запропонували касиру обміняти 200-гривневу купюру, мотивуючи тим, що вона є потертою. Однак працівниця банку відразу запідозрила, що гроші фальшиві й повідомила на номер 102. Зрозумівши, що їх викрили, молодики втекли з приміщення. Наразі шахраїв розшукує міліція.

ВІДЕО ДНЯ

А от спритника, котрий намагався збути фальшиву 100-гривневу купюру, вже затримано. Як з’ясувалося, 44-річний житель Воловця прийшов в один із сільських магазинів, придбав пляшку пива та горішки, за що розрахувався сотенною купюрою. Гроші викликали підозру в продавця, про що жінка вчасно повідомила в міліцію. Нечесного покупця затримала слідчо-оперативна група. Сам чоловік переконує, що гроші, виготовлені на кольоровому ксероксі, він знайшов того ж дня на вулиці рідного міста. Так це чи ні – покаже слідство, проте збут фальшивих грошей вважається тяжким злочином і за ст.199 ч.1 ККУ вирішується питання про порушення за даним фактом кримінальної справи.

СЗГ УМВС в Закарпатській області

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно