Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Міжгірські держслужбовці стали переможцями на спартакіаді

Міжгірські держслужбовці стали переможцями на спартакіаді
У суботу, 23 червня, відбувся другий етап обласної спартакіади держслужбовців. Привітали учасників спортивних змагань в.о. голови облдержадміністрації Іван Бушко, заступник керівника краю Іван Качур,...

У суботу, 23 червня, відбувся другий етап обласної спартакіади держслужбовців. Привітали учасників спортивних змагань в.о. голови облдержадміністрації Іван Бушко, заступник керівника краю Іван Качур, начальник управління державної служби Головдержслужби України в Закарпатській області Василь Попадинець, начальник обласного управління у справах молоді та спорту Віталій Ерфан.

ВІДЕО ДНЯ

Незважаючи на спеку, цього дня на центральному стадіоні міста Хуст зібралося понад 600 держслужбовців з усієї області. Чиновники обласної адміністрації, райдержадміністрацій, райрад, міськвиконкомів, обласного Центру зайнятості, Пенсійного фонду, Апеляційного суду та Державної фінансової інспекції змагалися у 4-ох дисциплінах: легка атлетика, волейбол, міні-футбол та перетягування канату.

Змагання вже традиційно відкрив матч з міні-футболу між командами голів райдержадміністрацій та облдержадміністрації. Футболісти обох команд відзначилися ще у першій половині гри – 1:1. Другий тайм команди зіграли «всуху». Тож долю матчу визначила серія післяматчевих пенальті. У цій футбольній «лотереї» фортуна була більш прихильною до гравців обласної адміністрації, які, зрештою, і стали переможцями матчу.

Реклама

Не менш захоплюючі спортивні баталії відбувалися і на інших майданчиках. За золото у змаганнях з волейболу у фіналі боролися команди держслужбовців обласної адміністрації та Воловецького району. Врешті саме обласні чиновники, виборолиперше місце У турнірі з міні-футболу кращими стали держслужбовці із Свалявщини. За результатами забігів на 100 метрів у чоловіків та 60 метрів у жінок, загальний залік з легкої атлетики очолила команда обласної адміністрації. Найсильніші чоловіки виявилися у Міжгірському районі, саме його представники виграли змагання з перетягування канату.

Загальний залік серед команд територіальних підрозділів центральних органів влади виграли представники Державної фінансової інспекції. Найкращою ж збірною між командами міськвиконкомів, державних адміністрацій та райрад, вже другий рік поспільстала збірна Міжгірського району.  Другу сходинку виборола команда облдержадміністрації, третю –Іршавського району.

Реклама

Прес-центр ОДА

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно