Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Хустський майстер лісу попався на хабарі

Хустський майстер лісу попався на хабарі
20 червня до Хустського МВ УМВС України в Закарпатській області надійшла заява одного з приватних підприємців – майстер лісу філії «Хустдержспецлісгосп» вимагав від нього хабар в розмірі 2 800...

20 червня до Хустського МВ УМВС України в Закарпатській області надійшла заява одного з приватних підприємців – майстер лісу філії «Хустдержспецлісгосп» вимагав від нього хабар в розмірі 2 800 гривень за оформлення та видачу фіктивної товаротранспортної накладної на вивіз30 м.куб. лісу породи «смерека», – повідомив Хустський міжрайонний прокурор Іван Кайло.

ВІДЕО ДНЯ

В ході перевірки, цього ж дня майстер лісу був викритий та затриманий на місці злочину в одному з кафе міста Хуст при здійсненні протиправної оборудки. У затриманого працівники міліції вилучили гроші, отримані за виготовлення фіктивної товаротранспортної накладної, а також накладну на вивіз деревини, яка ним виписана на ім’я заявника.

За даним фактом 20 червня Хустською міжрайонною прокуратурою порушено кримінальну справу стосовно майстра лісу за ознаками злочину, передбаченого ч.3 ст.368 КК України. Наразі проводиться досудове слідство.

Реклама

Прес-служба прокуратури Закарпатської області

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно