Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

На Ужгородщині чоловік впав в 9-метровий колодязь

На Ужгородщині чоловік впав в 9-метровий колодязь
20 червня о 23:10 в Територіальне управління МНС у Закарпатській області повідомили, що в селі Руські Комарівці, Ужгородського району на власному обійсті впав у колодязь 48-річний місцевий...

20 червня о 23:10 в Територіальне управління МНС у Закарпатській області повідомили, що в селі Руські Комарівці, Ужгородського району на власному обійсті впав у колодязь 48-річний місцевий мешканець.

ВІДЕО ДНЯ

До місця виклику поспішило друге відділення 14 державної пожежно-рятувальної частини 1 державного пожежно-рятувального загону ТУ МНС у Закарпатській області на чолі з командиром Володимиром Хом’яком. Біля колодязя знаходилися робітники, яких потерпілий найняв для того, щоб вони розчистили його колодязь. Після того, як роботи було виконано, господар інвалід другої групи (у чоловіка відсутня нога) підійшов до криниці й нахилився, щоб оцінити зроблене. Напевно, чоловік не розрахував власні сили й впав до низу. Спроби робітників самотужки витягнути Василя Лошака, вага тіла якого перевищує 120 кг, на зовні бажаних результатів не дали. Тоді вони зателефонували на «101».

На порятунок потерпілому, який чекав допомоги на дні колодязя, а це близько дев’яти метрів, спустився старший пожежний ужгородських рятувальників Артур Томеску. За допомогою спеціальних ременів та обладнання потерпілого було успішно транспортовано на зовні. На щастя самого господаря і його рідних, Василь під час падіння отримав травми легкого ступеня важкості й від подальшої шпиталізації відмовився.

Реклама

«Нема слів, щоб розповісти про те, що пережив, коли опинився на дні колодязя», - розповідає врятований Василь Лошак. З роботою рятувальників нашій родині ще не доводилося стикатися. А тепер ми з дружиною переконані, що більш надійної служби, як «101», яка завжди прийде на допомогу, в нас нема. Велике спасибі цим хлопцям, які допомогли мені вибратися з пастки».

ТУ МНС в Закарпатській області

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно