Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

На Рахівщині внаслідок нещасного випадку загинув чоловік

На Рахівщині внаслідок нещасного випадку загинув чоловік
Учора, 20 червня, правоохоронці отримали повідомлення від спеціаліста з охорони праці Великобичківського держлісгоспу про нещасний випадок на території установи. Чоловік розповів, що неподалік...

Учора, 20 червня, правоохоронці отримали повідомлення від спеціаліста з охорони праці Великобичківського держлісгоспу про нещасний випадок на території установи.

ВІДЕО ДНЯ

Чоловік розповів, що неподалік села Кобилицька Поляна в урочищі "Божений" мешканець села Верхнє Водяне керував саморобним транспортним засобом і перекинувся у кювет.

На місці нещасного випадку слідчо-оперативна група встановила подробиці події. Як з'ясувалося, Василь Б. разом зі своїм братом зоготовляв дрова за допомогою саморобного автотранспорта на базі ЗІЛ-131.

Реклама

У час, коли брат знаходився біля підніжжя гори, Василь Б. тягнув за допомогою лебідки дерева довжиною 25 м. Раптом дерева зсунулися і почали котитися схилом гори. Таким чином колоди потягнули за собою транспортний засіб з водієм з 50-метрової висоти.

Під час кочення схилом автотранспорт двічі перевернувся і Василя Б. викинуло з кабіни. Від отриманих травм чоловік загинув на місці. Як було встановлено, водій отримав тупі травми тулуба та кінцівок, множинні переломи.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно