Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

В Міжгірській ЦРЛ здійснюють тиск на лікарів

В Міжгірській ЦРЛ здійснюють тиск на лікарів
На заступника головного лікаря Міжгірської ЦРЛ Олександра Косиненка теперішнє керівництво лікарні чинить тиск. Після того, як Косиненко висловив ЗМІ, зокрема кореспондентам телеканалу «М-студіо»,...

На заступника головного лікаря Міжгірської ЦРЛ Олександра Косиненка теперішнє керівництво лікарні чинить тиск.

ВІДЕО ДНЯ

Після того, як Косиненко висловив ЗМІ, зокрема кореспондентам телеканалу «М-студіо», власне незадоволення теперішнім станом речей у Міжгірській ЦРЛ, а також розповів про порушення, які систематично відбуваються в лікарні, головний лікар оголосив йому одразу чотири догани. Трапилось все одразу після запису інтерв'ю Олександра Косиненка з журналістами каналу. У інтерв’ю йшлося про порушення чинного законодавства теперішнім керівництвом Міжгірської лікарні та наведено приклади безгосподарності. Стосувалися догани невиконання посадових інструкцій. Олексій Косиненко планує подати до суду.

До слова, це вже не вперше. Одну справу проти головного лікаря Еріка Маршалика, якого призначили після скандального звільнення Василя Царя, він вже виграв раніше. Крім того, пан Косиненко звернувся і до обласної прокуратури щодо тиску та переслідувань із боку нового керівництва лікарні. Поки ж обласна прокуратура на це звернення не відреагувала. Варто відзначити, що на розмову до головного лікаря викликали ще одного хірурга Ярослава Бальція, котрий теж спілкувався з нашими журналістами. Люди кажуть, у лікарні постійно відбувається тиск на працівників, ті просто бояться втратити робочі місця, а тому мовчать про свавілля, що відбуваються у стінах медичного закладу.

Реклама

М-студіо

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно