Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Олександр Ледида відвідав дитячий табір "Трембіта"

Олександр Ледида відвідав дитячий табір "Трембіта"
У вівторок, 19 червня, голова обласної адміністрації Олександр Ледида відвідав сезонний оздоровчий табір «Трембіта» у селі Циганівці на Ужгородщині. Керівник краю оглянув кімнати, де мешкають юні...

У вівторок, 19 червня, голова обласної адміністрації Олександр Ледида відвідав сезонний оздоровчий табір «Трембіта» у селі Циганівці на Ужгородщині. Керівник краю оглянув кімнати, де мешкають юні відпочивальники, кухню, їдальню, спортивні споруди.

ВІДЕО ДНЯ

«Трембіта» працює у 4 зміни. Упродовж одного заїзду приймає більше 150-ти школярів. Сьогодні табір заповнений 100-відсотково. До послуг юних відпочивальників – футбольне, волейбольне та баскетбольне поля, спортивні стінки, басейн. Умови перебування дітей оцінив особисто Олександр Ледида – керівник області оглянув спальні корпуси, їдальню, територію закладу:

– Цей заклад збудовано більше півсторіччя тому, і сьогодні, безумовно, будувати треба за сучасними технологіями. Але чудова природа і велика територія все це компенсують. До того ж, тут безкоштовно оздоровлюються діти з гірських районів.

Реклама

Та найкраще про свій відпочинок розповіли самі діти:

– Ми ходимо на гойдалки, у басейн, а годують тут 5 разів на день! Я дуже хочу повернутися сюди наступного року, – розказала восьмирічна Юля.

Реклама

Творчий підхід до дітей шукають і вихователі. Тетяна опікує найменших – малюків 6-9 років. Працювати у «Трембіту» приїздить другий рік поспіль:

– Тут є все необхідне для активного відпочинку малечі – басейн, ігровий майданчик, щоденні конкурси, навіть концерти й дискотеки. Для найменших – особлива програма. Наприклад, ліпка з пластиліну. Сама навчаюся у художньому виші, тож і дітей вчу цікавих технік.

А улюблена розвага хлопців, традиційно, – футбол. Знаючи про це, Олександр Ледида привіз дітям у подарунок новенькі м’ячі.

Реклама

Разом з керівником краю табір проінспектували медики, санепідеміологи, рятувальники. Такі перевірки в області – постійні, адже оздоровити в Закарпатті цьогоріч планують майже 80 тисяч школярів. Особливу увагу приділяють якості харчування, санітарним умовам та пожежній безпеці.

Прес-служба ОДА

Джерело: PMG.ua

Якщо Ви виявили помилку на цій сторінці, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно