Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • На Перечинщині каналізаційні відходи зливають прямо в річку Уж

На Перечинщині каналізаційні відходи зливають прямо в річку Уж

На Перечинщині каналізаційні відходи зливають прямо в річку Уж
У місті Перечин на Закарпатті каналізаційні відходи без очищення скидаються у річку Уж. До Закарпатської міжрайонної природоохоронної прокуратури було подано заяву про порушення природоохоронного...

У місті Перечин на Закарпатті каналізаційні відходи без очищення скидаються у річку Уж.

ВІДЕО ДНЯ

До Закарпатської міжрайонної природоохоронної прокуратури було подано заяву про порушення природоохоронного законодавства у Перечині, де без очищення усе лайно семитисячного містечка скидається в річку Уж.

«Таке паскудство з боку влади та комунальників навіть важко уявити, тому ми сподіваємося, що найближчим часом це неподобство буде припинено, а винні особи понесуть покарання, бо не можна допускати, щоб наші громадяни споживали лайно собі подібних», – йшлося у зверненні.

Реклама

Це безпрецедентний випадок, коли усі нечистоти Перечина напряму скидуються в річку Уж. До речі, це триває уже чотирнадцять місяців, бо саме у квітні минулого року пройшло скорочення на насосних станціях, коли із восьми робітників залишили працювати тільки двох, а дві насосні станції з цілодобового режиму перейшли працювати на 8-годинний графік.

14 червня насосна станція, котра обслуговує мікрорайон Посьолок, о 16 годин і знову закрита, з-під неї витікають фекалії, котрі прямують в Уж. Друга насосна продовжує працювати у тому ж режимі: з 8-ї до 17-ї; субота, неділя – вихідні.

Реклама

Неважко підрахувати, що більше 73% нечистот, як мінімум, скидується в річку, тому що навіть коли б діяли обидві насосні станції у тому режимі, котрий зараз заведений у КП «Комунальник», то за тиждень вони б працювали тільки 45 годин, а 123 години двигуни вимкнуті, і лайно пливе до річки.

Окрім цього, правоохоронці повинні перевірити, куди пішли гроші за водовідведення, які сплатили юридичні і фізичні особи за тарифом, у котрому закладено витрати на цілодобову очистку нечистот, а це сотні тисяч гривень.

Газета "Україна Комунальна"

Джерело: PMG.ua

Якщо Ви виявили помилку на цій сторінці, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно