Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Вулиці Мукачева прибирають від рекламних носіїв (ФОТО)

Вулиці Мукачева прибирають від рекламних носіїв (ФОТО)
Місячник благоустрою у Мукачеві зачепив і зовнішню рекламу. Так, на вулиці космонавта Бєляєва демонтували рекламні паркани, які закривали частину пішохідної зони. Крім того, триває демонтаж...
ВІДЕО ДНЯ

Місячник благоустрою у Мукачеві зачепив і зовнішню рекламу. Так, на вулиці космонавта Бєляєва демонтували рекламні паркани, які закривали частину пішохідної зони. Крім того, триває демонтаж придорожньої реклами на перехресті вулиць Миру, Матросова та Пархоменка (біля танку).

У Мукачівському міськвиконкомі інтернет-виданню "Панорама Мукачева" пояснили, що є дві причини демонтажу рекламних місць. По-перше, на зовнішню рекламу, зокрема, і на зайняті рекламні місця деякі особи наклеювали оголошення, брошури, стікери і т.д. Це, у свою чергу, робить місто неестетичним. "Тому, щоб зробити вулиці міста естетичнішими, ми вирішили демонтувати зовнішню рекламу", - зауважили представники міськвиконкому.

Реклама

Огорожа, на якій була розміщена зовнішня реклама, буде зафарбована. Такий крок, на думку міської влади, зробить місто привабливішим. також у міськвиконкомі наголосили, що найближчим часом вони займатимуться й іншими видами зовнішньої реклами, а саме. білбордами та сітілайтами.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно