Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Чопські митники знайшли сигарети в вихлопній трубі автомобіля

Чопські митники знайшли сигарети в вихлопній трубі автомобіля

Чопські митники знайшли сигарети в вихлопній трубі автомобіля
Повне фіаско зазнав громадянин Угорщини на українсько-румунському кордоні, намагавшись використати свій автомобіль, спеціально придбаний з виготовленими тайниками, аби переміщувати контрабандні...

Повне фіаско зазнав громадянин Угорщини на українсько-румунському кордоні, намагавшись використати свій автомобіль, спеціально придбаний з виготовленими тайниками, аби переміщувати контрабандні тютюнові вироби.

ВІДЕО ДНЯ

Зманеврувавши свій автомобіль «Фольксваген Пассат Варіант» у спрощену смугу контролю - «зелений коридор», 68-річний водій під час перевірки у міжнародному пункті пропуску «Дякове» запевняв інспектора-кінолога, що нічого прихованого не переміщує. Проте митник вирішив провести поглиблений огляд іномарки, і результат не забарився.

Так, у барабані задньої частини вихлопної труби виявлено сховище, в якому було приховано 70 пачок сигарет марки „Viceroy” вітчизняного виробництва. А у спеціально виготовленій порожнині між моторним відсіком та салоном автомобіля, митник виявив ще 157 пачок сигарет тієї ж марки. Доступ до виявлених сигарет став можливим після демонтажу декоративної обшивки моторного відсіку, зняття трьох патрубків та зняття металевої пластини.

Реклама

Складено протокол за статтею 483 ч.1 Митного кодексу України. Сигарети, вартістю майже дві тисячі гривень та легковик, що використовувався для переміщення прихованого товару з тайниками, вилучено до рішення суду. Нагадаємо, дана стаття передбачає стовідсотковий штраф від вартості предметів правопорушення, а також конфіскацію сигарет та автомобіля.

Вікторія Сенгетовська, прес-секретар Чопської митниці

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно