Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Студенти ЗакДУ отримали дипломи

Студенти ЗакДУ отримали дипломи
У п’ятницю, 15 червня, в Закарпатському державному університеті відбулось урочисте вручення дипломів з відзнакою випускникам 2012 року. Участь у заході взяли керівник області Олександр Ледида, ректор...

У п’ятницю, 15 червня, в Закарпатському державному університеті відбулось урочисте вручення дипломів з відзнакою випускникам 2012 року. Участь у заході взяли керівник області Олександр Ледида, ректор вишу Федір Ващук, начальник обласного управління освіти Михайло Мотильчак, міський голова Ужгорода Віктор Погорелов.

ВІДЕО ДНЯ

Цього дня дипломи з відзнакою отримали кращі серед бакалаврів, спеціалістів та магістрів університету. Насамперед, успішних випускників привітав ректор ЗакДУ Федір Ващук:

- Сьогодні в залі присутня еліта вишу і , без сумніву, майбутня еліта нашого краю. Це ті студенти, котрі протягом усього періоду навчання були найкращими, найсумліннішими та найпрацьовитішими. Сподіваюся, здобуті в стінах університету знання допоможуть Вам зайняти достойне місце у суспільстві.

Реклама

Очільнику області, Олександрові Ледиді, випала честь вручити дипломи з відзнакою дванадцятьом випускника-магістрам. Звертаючись до присутніх, керівник краю наголосив:

- Дуже приємно вручати таким працьовитим студентам дипломи з відзнакою. Тепер все у Ваших руках. Розпочинаючи будувати свою кар’єру, бажаю не помилитися при виборі роботи. Майбутнє краю, майбутнє України залежить, в першу чергу, від таких цілеспрямованих молодих людей.

Реклама

Також під час урочистого зібрання окремим студентам університету було призначено іменні стипендії Президента України, Кабінету міністрів України та стипендії облдержадміністрації та облради.

Прес-центр ОДА

Студенти ЗакДУ отримали дипломи – 01
Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно