Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

В губернатора новий заступник

В губернатора новий заступник
У п’ятницю, 15 червня, голова облдержадміністрації Олександр Ледида представив колективу відразу двох нових колег – свого новопризначеного заступника Михайла Поповича та нового головного архітектора...

У п’ятницю, 15 червня, голова облдержадміністрації Олександр Ледида представив колективу відразу двох нових колег – свого новопризначеного заступника Михайла Поповича та нового головного архітектора області Миколу Пігуляка.

ВІДЕО ДНЯ

Олександр Ледида висловив впевненість: новопризначені посадовці зможуть професійно вирішити чимало проблем, які постануть перед ними.

Звертаючись до нового колективу, Михайло Попович наголосив: розраховує на підтримку колег:

Реклама

– Державна служба – нове поле діяльності для мене, але сподіваюсь увійти в курс справ уже до кінця місяця. Тому дуже розраховую на Вашу підтримку та допомогу.

Довідково: Михайло Попович народився 14 січня 1959 року в селі Гусний на Великоберезнянщині. Першу вищу освіту за спеціальністю «Фізика» здобув в УжНУ у 1981 році. Другу, за напрямком «Право», - у ЗакДУ 2010-го року. Свою трудову діяльність розпочав у 1981 р. з посади військового керівника школи у Макіївці, на Донеччині. З 1984 по 1991 роки працював монтажником сталевих та залізобетонних конструкцій на Крайній Півночі Росії, у Ямало-Ненецькому автономному окрузі, у Тюменській області та на Донеччині. 1991-1997 рр. – обіймав посаду директора змішаного товариства «Карпати» (реорганізованого у ТзОВ «ЛЕММ») у Ямало-Ненецькому автономному окрузі. З 1997-го до призначення на посаду – приватний підприємець, директор готельного комплексу «Дует». Депутат Закарпатської обласної ради V скликання.

Реклама

Микола Пігуляк народився 9 липня 1968 року в місті Рахів на Закарпатті. Освіта вища – у 1992-му отримав диплом Львівського політехнічного інституту за спеціальністю «Архітектура». Усе життя працював у рідному місті. З 1992-го до 2012 обіймав різні посади за фахом – від інженера-архітектора Рахівського архітектурно-містобудівельного малого підприємства «Архітектура» (1992-1993 рр.) до начальника відділу містобудування, архітектури та житлово-комунального господарства Рахівської РДА, головного архітектора району (з 2009 р. до призначення на посаду). Стаж державної служби – 14 років 8 місяців.

Прес-центр ОДА

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно