Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

"Шаянську" воду продаватимуть без посередників

"Шаянську" воду продаватимуть без посередників
Закарпатське обласне територіальне відділення Комітету зобов’язало Хустську районну раду припинити антиконкурентні дії. Як з’ясувало Відділення, рада, всупереч чинному законодавству, встановила...

Закарпатське обласне територіальне відділення Комітету зобов’язало Хустську районну раду припинити антиконкурентні дії.

ВІДЕО ДНЯ

Як з’ясувало Відділення, рада, всупереч чинному законодавству, встановила для первинних та вторинних користувачів мінеральних вод порядок та умови придбання мінеральної води «Шаянська» виключно через посередника - РКП «Води Хустщини».

Видобуток мінеральних вод Шаянського родовища здійснює підприємство-ліцензіат – ДП «Санаторій «Шаян». Вода використовується для потреб санаторію, подається на бювет для місцевого населення, а надлишок реалізується вторинним споживачам.

Реклама

Зобов’язання щодо необхідності проведення відпуску мінеральної води та розрахунків з підприємствами розливу мінеральних вод через РКП «Води Хустщини» визначено рішенням сесії Хустської районної ради.

Реалізація мінеральної води через фактичного посередника призводить до збільшення відпускної вартості мінеральної води. Як наслідок, вторинні користувачі мінеральної води поставлені в нерівні умови в порівнянні з іншими, які можуть купувати мінеральну воду для розливу у пляшки, з метою подальшої реалізації, безпосередньо у підприємств-ліцензіатів.

Реклама

Рішенням Відділення Хустську районну раду зобов’язано припинити порушення шляхом внесення відповідних змін до рішення сесії ради.

Прес-служба Антимонопольного комітету Закарпатської області

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно