Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

На Закарпатті син систематично знущався над батьком

На Закарпатті син систематично знущався над батьком
Сімейні конфлікти з кримінальною розв’язкою, на жаль, вже давно нікого не дивують. Найчастіше стаються вони через хворобливу пристрасть окремих наших людей до алкоголю. Після випитої чергової чарки...

Сімейні конфлікти з кримінальною розв’язкою, на жаль, вже давно нікого не дивують. Найчастіше стаються вони через хворобливу пристрасть окремих наших людей до алкоголю. Після випитої чергової чарки багато хто перестає контролювати свої вчинки.

ВІДЕО ДНЯ

Ось і 68-річний житель Іршави прийшов на прийом до дільничних Василя Ливдаря та Віталія Данканича, аби поскаржитися на власного сина. Молодий чоловік ніде не працює, однак частенько полюбляє випивати. У стані алкогольного сп’яніння молодик стає агресивним, влаштовує скандали, буває, доходить до кулаків. Того разу, коли пенсіонер прийшов до правоохоронців, син також «провчив» батька, завдавши йому численних ударів. Довелося його навіть доставляти у лікарню на обстеження.

Поки медики встановлювали діагноз потерпілому, «шерифи» вирішили навідатися до його 37-річного сина. Як з’ясувалося, п’яному молодикові не сподобалися зауваження та повчання його літнього батька. Якщо раніше він дозволяв собі лишень влаштовувати скандали або штовхати старого, то цього разу накинувся на нього і побив його з особливою жорстокістю. Пізніше медики встановили, що у потерпілого поламане ребро.

Реклама

Тепер горе-син нібито й жалкує, що так вчинив, і розкаюється. Все ж це не врятує його і не допоможе уникнути відповідальності за скоєне перед Законом. Адже за цим фактом згідно із статтею 122 ч. 1 Кримінального кодексу України порушено кримінальну справу.

Віта ГОРЗОВ, помічник начальника Іршавського РВ УМВС по зв’язках з громадськістю та ЗМІ

Джерело: PMG.ua

Якщо Ви виявили помилку на цій сторінці, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно