Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Закарпатський гурт "Числа" виступить на одній сцені з The Rasmus

Закарпатський гурт "Числа" виступить на одній сцені з The Rasmus
Фестиваль «Краще місто» («The best city UA») проходитиме в Дніпропетровську з 29 червня по 1 липня. Як розповів лідер гурту «Числа» Генадій Донецький, ужгородські музиканти виступатимуть на фестивалі...

Фестиваль «Краще місто» («The best city UA») проходитиме в Дніпропетровську з 29 червня по 1 липня. Як розповів лідер гурту «Числа» Генадій Донецький, ужгородські музиканти виступатимуть на фестивалі 30 червня на сцені відкриття.

ВІДЕО ДНЯ

«На фестиваль «Краще місто» ми потрапили за результатами попереднього відбору, який проводився в інтернет-просторі: зайняли третє місце, набравши 1,5 тисячі голосів. Час, відведений нам на виступ, складає 20 хвилин концертної програми", – розповів Геннадій Донецький. Загалом на потужному фестивалі виступатимуть як відомі українські гурти, так і імениті закордонні, серед яких Бумбокс, Друга Ріка, Ленінград, ДДТ, Брати Карамазови, ВВ, Brainstorm, Evanescence, The Rasmus та багато інших.

У Дніпропетровськ гурт їде власним коштом. Так, за словами Геннадія Донецького, «зі спонсорами у нас ніяк не виходить. Один раз нам допомогли меценатством – коли ми готували до випуску музичний альбом».

Реклама

Нещодавно ж музиканти гурту «Числа» повернулися з Житомира, де виступили у клубі місцевого мотобратсва «God`s Garage». «Було багато людей, байкери «God`s Garage» прийшли, здається, у повному складі, присутніми були місцеві журналісти. Ми відіграли дві години сольного концерту, бачили, що слухачам подобається наша творчість, вони пройнялись музикою, зрозуміли її, що не може не тішити», – розповів лідер гурту «Числа».

І вже менше, ніж за місяць закарпатські музиканти, сповнені наснаги від попереднього концерту, даруватимуть свою творчість на масштабному фестивалі у Дніпропетровську.

Реклама

Тетяна Кашуба

Закарпатський гурт "Числа" виступить на одній сцені з The Rasmus – 01
Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно