Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Екс-міліціонера, що збив насмерть людину виправдали

Екс-міліціонера, що збив насмерть людину виправдали
У вівторок Хустський районний суд, що на Закарпатті, виніс вирок у справі екс-міліціонера, з вини якого у 2008-му загинув 21-річний Сергій Єлістратов. Колишнього правоохоронця Василя Довганича...

У вівторок Хустський районний суд, що на Закарпатті, виніс вирок у справі екс-міліціонера, з вини якого у 2008-му загинув 21-річний Сергій Єлістратов. Колишнього правоохоронця Василя Довганича визнали невинним.

ВІДЕО ДНЯ

"1 червня 2008 року мій син Сергій повертався скутером із села Золотарево до міста Хуст. На автодорозі Мукачево-Рогатин на нього із зустрічної налетів "Шевроле", за кермом якого був тодішній міліціонер Виноградівського райвідділу міліції Василь Довганич. Від сильного удару син помер за лічені хвилини. Лікарі зізналися, що міліціонер був п'яний, але видали довідку, що алкоголю у його крові не було. Василь чотири роки ховався від слідства і суду, - розповів батько покійного Сергія Ауріл Чендеш. – Востаннє, коли був удома, надав слідству довідку, що потребує операції, яку проводять тільки в Москві. Так зник. У 2010 році, в грудні, його оголосили у міжнародний розшук. Але насправді ніхто пошуком убивці не займався".

У вівторок відбулося останнє слухання у справі Довганича.

Реклама

"Я здивувався, коли побачив у залі суду Василя. До цього він чотири роки не з'являвся на засіданнях. Сказав тільки, що виїжджав на лікування. Суддя зачитав позитивну характеристику Довганича. Навіть не допитував, чому той переховувався. Жодних питань йому не задавав, окрім одного: чи визнає себе винним. Василь сказав, що ні. Мовляв, винний Сергій, бо то він виїхав на смугу зустрічного руху. Після цього суддя зачитав вирок. Оскільки Василь Довганич надав суду довідку, що є інвалідом другої групи, суддя його амністував. Із залу суду Довганич виходив із єхидною посмішкою. Нагрубив нам із дружиною", - додав батько покійного.

Також суд прийняв рішення, аби Довганич відшкодував батькам покійного 40 тисяч гривень моральної шкоди та 10 тис. грн. – матеріальної. Батьки покійного хочуть подавати на апеляцію.

Реклама

Сніжана Русин

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно