Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

У Тячеві відбувся турнір пам’яті героїв-лісорубів

У Тячеві відбувся турнір пам’яті героїв-лісорубів
Днями на стадіонах селищ Дубове і Усть – Чорна, що на Тячівщині, відбувся традиційний міжнародний турнір з футболу пам’яті наших славних земляків – Героїв Соціалістичної праці, переможців міжнародних...

Днями на стадіонах селищ Дубове і Усть – Чорна, що на Тячівщині, відбувся традиційний міжнародний турнір з футболу пам’яті наших славних земляків – Героїв Соціалістичної праці, переможців міжнародних змагань у 1967 році в місті Монреаль (Канада) Івана Чуси та Василя Шорбана.

ВІДЕО ДНЯ

Його організаторами традиційно були обком профспілки працівників лісових галузей та обласна рада ФСТ «Україна». Цього року, крім команд гірських населених пунктів Закарпаття (Рахівського, Тячівського та Міжгірського районів), взяли участь й команди ФК «Зоморді-Балатон» (Угорщина) та «Іжора» (Гатчино, Росія). На урочистому відкритті турніру учасників вітали голова оргкомітету, голова обкому профспілки працівників лісових галузей Володимир Ільков, голова облради ФСТ «Україна» Владислав Кушнірчук, селищні голови Дубового і Усть-Чорної Василь Носа і Петро Костяк, інші почесні гості.

У вирішальному поєдинку за перехідний кубок зустрілися сусіди – футболісти Усть-Чорної та Дубового. З рахунком 2:0 перемогли усть – чорнянці. Третє призове місце вибороли футболісти Національного природного парку «Синевир» на Міжгірщині, які у серії післяматчових пенальті здобули перемогу над командою села Терново, Тячівського району.

Реклама

Сергій Баранчиков

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно