Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Мощак та Беляков поспорили через газетний кіоск

Мощак та Беляков поспорили через газетний кіоск
Чи погоджувати роботу газетного лотка на проспекті Свободи біля відділення пошти – про це сьогодні активно дискутували на ужгородському міськвиконкомі. Депутат міськради від Партії регіонів Юрій...

Чи погоджувати роботу газетного лотка на проспекті Свободи біля відділення пошти – про це сьогодні активно дискутували на ужгородському міськвиконкомі.

ВІДЕО ДНЯ

Депутат міськради від Партії регіонів Юрій Беляков запропонував власнику газетного лотка знайти інше місце для торгівлі, оскільки у тому місці на проспекті знаходиться пошта, яка також продає газети. Відтак для державного підприємства це не вигідно. «Я не проти підприємця, я лише пропоную довивчити це питання. Треба розвести їх у просторі», – зазначив пан Беляков.

На що член виконкому Маргарита Мощак відповіла, що у бізнесі має бути конкуренція, і те, що «Укрпошті» щось не вигідно, немає цікавити виконком – мовляв, члени виконкому, а не пошта, мають вирішувати, де продавати газети. Тим паче, що лоток у тому місці уже працює 10 років.

Реклама

У відповідь Юрій Беляков нагадав, що, нібито, Маргарита Мощак чомусь виступає за закриття сувенірного лотка біля замку. І натякнув, що тут подвійні стандарти – мовляв, там така сама конкуренція, але чомусь лоток намагаються закрити.

В підсумку після обговорення виконком таки надав дозвіл продавати газети біля пошти.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно