Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Яценюк знає тільки про 20% куплених голосів на Закарпатті

Яценюк знає тільки про 20% куплених голосів на Закарпатті
Сьогодні в Ужгороді відбулися зустрічі лідера об’єднаної опозиції Арсенія Яценюка з активом партії та журналістами. Арсеній Петрович зазначив, що до 20% голосів на Закарпатті є результатом...
ВІДЕО ДНЯ

Сьогодні в Ужгороді відбулися зустрічі лідера об’єднаної опозиції Арсенія Яценюка з активом партії та журналістами.

Арсеній Петрович зазначив, що до 20% голосів на Закарпатті є результатом мережевих скупок голосів. На питання журналістів щодо квоти закарпатців у списку об’єднаної опозиції та оголошення мажоритарників, Яценюк зазначив: «У нас вже був інцидент, коли в Житомирі ми оголосили нашого кандидата в мажоритарними, а через три дні на нього було відкрито 8 кримінальних справ. Ми обов’язково представлятимемо кожного свого мажоритарника в Закарпатті, але це буде не зараз».

Реклама

Щодо долі Комітету опору диктатурі Арсеній прокоментував, що своє завдання він виконав, але залишиться, як платформа для співпраці з ВО «Свобода». Як відомо, свободівці прийняли рішення йти на вибори паралельною колоною з об’єднаною опозицією. Хоча, до початку виборчої кампанії, усе може змінитися.

На зустрічі з Яценюком, Кириленком, та обласним керівництвом об’єднаної опозиції побувало більше 300 учасників. З залу звучало багато питань, в тому числі і не дуже зручних для президії. Але усі дійшли згоди – треба врахувати минулі помилки і йти вперед. «Ми йдемо на вибори тільки для того, щоб перемогти, – звучало зі сцени, – другого шансу у нас вже може не бути».

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно