Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

На Берегівщині відкрились дитячі табори

На Берегівщині відкрились дитячі табори
На Берегівщині запрацювали табори відпочинку для дітей. Цього року у 37-х пришкільних, стаціонарних та інших таборах зможуть змістовно відпочити 3 200 діточок шкільного віку. Сьогодні перший...

На Берегівщині запрацювали табори відпочинку для дітей. Цього року у 37-х пришкільних, стаціонарних та інших таборах зможуть змістовно відпочити 3 200 діточок шкільного віку.

ВІДЕО ДНЯ

Сьогодні перший заступник голови РДА Михайло Ляшко, заступник голови районної ради Адальберт Браун та начальник відділу освіти РДА Василь Лендєл побували у с. В. Береги, де дітей приймають у двох таборах: один з них функціонує при місцевій ЗОШ І-ІІІ ст., а інший під егідою громадської організації „Берег Камп”.

Районні керівники у ЗОШ І-ІІІ ст. с. В. Береги знайомилися з умовами відпочинку дітей у пришкільному таборі відпочинку „Сонечко”, що діє на базі цього навчального закладу.

Реклама

У таборі створені хороші умови для змістовного відпочинку дітей. Як повідомили гостей директор школи Тихомир Гейці та начальник табору Катерина Ковач, програмою передбачено проведення спортивних змагань, різноманітних розваг, цікавих конкурсів, зокрема малюнків, відвідування музеїв, екскурсії на природу тощо. На цей тиждень, наприклад, запланована поїздка в Ужгород, у Закарпатський музей народної архітектури і побуту. Дітьми піклуються досвідчені педагоги, медичні працівники. Чільне місце у житті табору займає спорт. Сьогодні змагалися юні волейболісти та майстри малої ракетки. До речі, й гості показали своє вміння гри у настільний теніс.

У таборі Берег Камп, що розташовано на горі Велика, гостей зустрів Олександр Шімон. Як розповів керівник громадської організації, вони діють у рамках міжконфесійної дитячої євангелізаційної місії, а табір заснували у 2000-му році. Правда, тоді всі учасники жили у наметах, але у 2008-му році здана в експлуатацію сучасна, добре оснащена, двоповерхова будівля з мансардними приміщеннями, що знаходиться у чудовій місцині: серед гір, лісів та виноградників.

Реклама

Олександр Шімон інформував присутніх про те, що діти в них перебувають в атмосфері міжетнічної та міжконфесійної злагоди. Цього тижня, наприклад, відпочивають тут школярі зі Львова а також з різних населених пунктів Закарпаття — всього 64 дітей різних національностей та віросповідань. Вони можуть познайомитися з культурою, традиціями, мовами одне одного.

Керівники району під час робочої поїздки звернули увагу на те, що першочерговим завданням керівників та персоналу таборів є забезпечення безпеки дітей під час літнього відпочинку.

Прес-служба Берегівської районної ради

Джерело: Інтернет-видання "Панорама Мукачево"

Якщо Ви виявили помилку на цій сторінці, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно