Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

На Тячівщині багатодітній родині відрізали світло

На Тячівщині багатодітній родині відрізали світло
Багатодітній родині без попередження відключили електрику ніби за борги. Про це розповіла мешканка села Лопухово Тячівського району Марія Костяк. «Справа в тому, що у нас вже кілька років...

Багатодітній родині без попередження відключили електрику ніби за борги. Про це розповіла мешканка села Лопухово Тячівського району Марія Костяк.

ВІДЕО ДНЯ

«Справа в тому, що у нас вже кілька років тягнуться суди з «Тячівенерго». Вони то відрізають електрику, то вмикають. Але я сплачую постійно за електрику і всі квитанції у мене на руках, тому ніяких заборгованостей у нас немає і бути не може. Крім того, останнє рішення Апеляційного суду було винесено на нашу користь», - говорить Костяк.

Проте, кілька днів тому, за словами Костяк, до них у двір, коли ні її, ні її чоловіка не було вдома, прийшли електрики.

Реклама

«У будинку не було ні мене, ні чоловіка, були тільки діти. Електрики прийшли і, вигнавши їх з господарської прибудови, де у нас знаходиться електролічильник, просто взяли і відрізали електропроводи від загальної мережі», - говорить Костяк.

Діти, а в родині Кістяк їх четверо, із яких одна дитина - інвалід, перелякалися й подзвонили батькам. Коли ті повернулися, електриків вже не було.

Реклама

«Ми тоді зателефонували на гарячу лінію в «Закарпаттяобленерго» і розповіли про цю ситуацію. Вони обіцяли розібратися, але поки відповіді немає», - говорить Костяк.

У приймальні генерального директора «Закарпаттяобленерго» сказали, що він і технічний директор знаходяться у службовому відрядженні.

Якщо Ви виявили помилку на цій сторінці, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно