Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

ЇЇ життя було настільки важким, що вона продавала наркотики

ЇЇ життя було настільки важким, що вона продавала наркотики
Уже було далеко за північ. У розважальному закладі одного з приміських сіл обласного центру самотньо сиділа симпатична молодичка. Відвідувачку тут добре знали, до неї підходили час від часу парубки....

Уже було далеко за північ. У розважальному закладі одного з приміських сіл обласного центру самотньо сиділа симпатична молодичка. Відвідувачку тут добре знали, до неї підходили час від часу парубки. Однак до танцю вона не йшла, а ось з приміщення виходила і через якийсь час поверталася знову. З боку виглядало, що молода жінка коротає тут час через якісь особисті негаразди. Серед відвідувачів закладу було того дня й кілька оперативників відділу боротьби з незаконним обігом наркотиків УМВС та їхні колеги з Ужгородського райвідділу міліції. Річ у тім, що правоохоронці отримали інформацію стосовно цієї відвідувачки, 22-річної Тамари. Зокрема, довідалися стражі порядку, що вона займається розповсюдженням наркотиків, у першу чергу небезпечних психотропних речовин. Вирішили брати реалізаторку на гарячому.

ВІДЕО ДНЯ

Але це виявилося непростою справою. Спритниця на контакт з випадковими знайомими не йшла, мала переважно постійних покупців. Працівникам міліції довелося засидітися допізна, аби довести до кінця свій план. Близько третьої години ночі до відповідного столика підійшов якийсь молодик. Разом з Тамарою він вийшов із закладу. Вже на вулиці один одному передали пакети: з «наркотою» і грішми. Коротко попрощавшись, невідомець попрямував до авто, яке стояло неподалік. Але за мить вони опинилися в руках стражів правопорядку.

У Тамари міліціонери вилучили тисячу гривень, у молодика - пакетик з білою речовиною. Події відповідним чином задокументували, а речовину направлено на дослідження в НДЕКЦ при УМВС. Скоріш за все, нею виявиться відомий психотропний наркотик первентин.

Реклама

Тамара виправдовується, мовляв: її сімейне життя не склалося, а потрібно було якось жити, тому вдалася до продажу «наркоти». Тепер її долю вирішуватиме суд.

Тієї доби Тамара стала не єдиним «уловом» працівників ВБНОН УМВС. В іншому мікрорайоні обласного центру у сильця міліціонерів попався 25-річний Роман. Цей молодий чоловік збував не «синтетику», а гідропоніку. Нагадаємо, цей вид марихуани вирощується у спеціальних умовах. Термін дозрівання досить довгий, тому й ціна відповідна – 100 гривень за один грам. Отож Роман зміг того вечора продати одразу 50 грамів дурман-зілля за п’ять тисяч гривень черговому покупцеві. Правда, на цьому його «бізнес» обірвався.

Реклама

Двоє молодих жителів одного з приміських сіл Хуста також вирішили заробити на марихуані. В обідню пору у райцентрі біля одного з кафе 21-річний Ростислав намагався за 100 гривень збути 20 грамів зілля. Спробу молодика заробити легкі гроші перервали міліціонери. На оборудку з Ростиславом вирушив і його 18-річний односільчанин. У кишені цього хлопця правоохоронці також виявили і вилучили згорток з марихуаною.

Свій внесок у протидію наркоманії зробили й військовослужбовці батальйону внутрішніх військ. Увечері на одній з вулиць обласного центру наряд цього підрозділу затримав двох 30-річних місцевих жителів. Молодики, мабуть, готувалися до великого «гульбища», бо в кишені одного з них був згорток з марихуаною, інший в рюкзаку ніс бульбулятор для вживання наркотиків.

А ось співробітники управління боротьби з організованою злочинністю УМВС знешкодили трьох ділків віком від 19 до 30 років, які займалися реалізацією психотропних пігулок «екстазі». Двоє мукачівців та житель Берегова у кінці минулого року налагодили контрабандне переправлення на територію нашої області цієї небезпечної речовини. Потім реалізовували її - переважно у розважальних закладах. Тепер за цілий «букет» кримінально-карних діянь на молодиків чекає суворе покарання.

Реклама

Михайло Пискач, пенсіонер ОВС, м.Ужгород

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно