Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Чопські прикордонники затримали 8 сомалійців та росіянина

Чопські прикордонники затримали 8 сомалійців та росіянина
Сьогодні, близько четвертої години ранку на ділянці відділу прикордонної служби «Новоселиця», Чопського прикордонного загону було здійснено затримання чергової групи незаконних мігрантів. Африканці,...

Сьогодні, близько четвертої години ранку на ділянці відділу прикордонної служби «Новоселиця», Чопського прикордонного загону було здійснено затримання чергової групи незаконних мігрантів. Африканці, мабуть, розраховували, що вночі їх не помітять і вони реалізують свою мрію – потрапити на територію ЄС.

ВІДЕО ДНЯ

Службовий собака, який входив до складу наряду, у нічній темряві виявив рух невідомих осіб на підступах до державного кордону і насторожився. Чотирилапого одразу «зрозумів» його інструктор, а тому, замаскувавшись, наряд дочекався непроханих гостей.

Завдяки раптовості дій прикордонного наряду жоден з «туристів» не спробував втікати. В ході підрахунку прикордонний наряд встановив наявність восьми правопорушників, серед яких було 3 чоловіка та 5 жінок, у яких не було при собі жодних документів, що посвідчують особу.

Реклама

Затримані пояснили, що вони є громадянами Сомалі і слідували до Словаччини в пошуках кращих умов життя в одній з держав-членів Європейського Союзу.

Особи затриманих буде встановлено згодом, а рішення про їх відповідальність перед законом та подальшу долю визначить суд.

Реклама

З українським законодавством доведеться «познайомитись» і громадянину Російської Федерації К. (осетинської національності, паспорт в наявності), який також під покровом ночі спробував незаконно потрапити до Словаччини, але цього разу через ділянку відповідальності відділу «Ужгород». У даному випадку на перешкоді правопорушнику став прикордонний наряд з тепловізором.

Прес-служба Чопського прикордонного загону

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно