Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Не всі залізничні переїзди безпечні для руху

Не всі залізничні переїзди безпечні для руху
Незважаючи на суттєве покращення стану залізничних переїздів на території області все ще спостерігаються порушення вимог в частині утримання дорожнього полотна, нанесення розпізнавальних знаків...

Незважаючи на суттєве покращення стану залізничних переїздів на території області все ще спостерігаються порушення вимог в частині утримання дорожнього полотна, нанесення розпізнавальних знаків балансоутримувачами доріг.

ВІДЕО ДНЯ

Це зясувалося після проведення перевірки з питань додержання вимог Законів України „Про дорожній рух”, „Про автомобільні дороги”, „Про транспорт”, „Про залізничний транспорт”, яку провела Закарпатська транспортна прокуратура. Про це повідомила старший помічник Закарпатського транспортного прокурора Олена Камінська.

Основними порушеннями на дистанціях колії ДГТО „Львівська залізниця” є несвоєчасність проведення оновлення дорожнього покриття переїздів, непроведення робіт по покращенню видимості, вирубці кущів на підходах до переїздів. Все ще викликає занепокоєння стан автодоріг, що перебувають на балансі органів місцевого самоуправління та служби автодоріг, якими не встановлено всіх знаків „ Залізничний переїзд зі шлагбаумом”, „Залізничний переїзд без шлагбаума”, а працівниками служби автомобільних доріг вчасно не проводиться поновлення осьової лінії та лінії „Стоп”.

Реклама

Прес-служба прокуратури Закарпатської області

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно