Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

В таборі "Колосок" відкрито літній сезон

В таборі "Колосок" відкрито літній сезон
Батьки завжди прагнуть забезпечити дитині відпочинок влітку на природі, під наглядом досвідчених педагогів. Добре, коли cім’я забезпечена і може придбати путівку у відомі санаторії чи пансіонати, але...

Батьки завжди прагнуть забезпечити дитині відпочинок влітку на природі, під наглядом досвідчених педагогів. Добре, коли cім’я забезпечена і може придбати путівку у відомі санаторії чи пансіонати, але значна частина українських родин не можуть влітку оздоровити дітей у Карпатах чи на південному березі Криму.

ВІДЕО ДНЯ

Чим же зайняти дитину, аби літній відпочинок пройшов з користю та недорого? У Хустському районі є місце, де діти можуть відпочити з користю, як кажуть, і для душі, і для тіла. Це єдиний в області стаціонарний агропромівський профспілковий дитячий лікувально-оздоровчий табір "Колосок", що в селі Ракош. Він є тим місцем, де щороку, влітку, відпочиває дітвора Закарпаття.

Днями тут розпочався перший заїзд. На відкриття був запрошений й депутат Закарпатської обласної ради Степан Деркач, який зробив для "Колоска" багато корисних справ. Завдяки безкорисливій допомозі справжнього мецената і активного громадсько-політичного діяча, а також інших добродійників в таборі оновлено побутовий інвентар: придбано 100 нових ліжок, стільки ж комплектів білизни, одіял, обладнано душові з гарячим водопостачанням, суттєво розширено і покращено раціон харчування дітей за рахунок забезпечення табору екологічно чистою продукцією, вирощеною місцевими фермерами.

Реклама

Слід зазначити, що табір "Колосок" знаходиться в мальовничій гірській місцевості. До послуг дітей – сучасна їдальня, спортивні майданчики, ігрові кімнати, поблизу Шаянські озера, річка Тиса. Організовуються екскурсії на озера в Солотвино, бази відпочинку, визначними місцями Мараморощини. Відпочиваючі регулярно забезпечуються шаянською мінеральною водою з бювету, лікувальними процедурами в санаторії "Шаян", п'ятиразовим харчуванням.

«Літнє оздоровлення – це законне право кожної дитини, а завдання дорослих – забезпечити вам гідний відпочинок», – сказав Степан Деркач на урочистій лінійці, де вишикувалася дітвора.

Реклама

Привітавши малих щасливчиків з відкриттям літнього оздоровчого періоду, депутат облради оглянув територію дитячого табору та ознайомився з реаліями, в яких вони відпочиватимуть.

Юрій Блищак

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно