Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Журналісти УжНУ вибороли 3-тє місце в турнірі з футзалу

Журналісти УжНУ вибороли 3-тє місце в турнірі з футзалу
Команда відділення журналістики філологічного факультету УжНУ здобула бронзові нагороди на традиційному, уже ХІ турнірі з футзалу, присвяченому пам’яті прославлених закарпатських гравців Карла Олага...

Команда відділення журналістики філологічного факультету УжНУ здобула бронзові нагороди на традиційному, уже ХІ турнірі з футзалу, присвяченому пам’яті прославлених закарпатських гравців Карла Олага й Дмитра Калинича та з нагоди Дня журналіста.

ВІДЕО ДНЯ

Поступившись практично в рівній боротьбі переможцю змагань — колективу редакції обласної газети «Карпаті Ігоз Со», а також срібним призерам — суперникам із крайового часопису «Спорттайм», представники нашого університету в не менш напруженому матчі зуміли виграти у футболістів держтелерадіокомпанії «Тиса-1» із рахунком 2:1, що й гарантувало третє місце. Кращим гравцем у журналістів університету було визнано викладача кафедри журналістики, нападника Василя Путрашика.

Церемонію нагородження команд, кращих футболістів за амплуа, а також масмедійників, які найактивніше висвітлювали спортивну тематику в цьому році, проводили представники обласного профкому працівників культури, управління в справах молоді та спорту облдержадміністрації, обласного відділення Національного олімпійського комітету України, обласної організації Національної спілки журналістів України та Асоціації спортивних журналістів Закарпаття.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно