Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Порушників правил дорожнього руху на Закарпатті не меншає

Порушників правил дорожнього руху на Закарпатті не меншає
У Воловецькому районі біля села Н. Ворота, водій автомобіля «ДАФ», здійснюючи обгін, виїхав на смугу зустрічного руху, де скоїв зіткнення із автомобілем «Шевроле». Від удару машину відкинуло, що...

У Воловецькому районі біля села Н. Ворота, водій автомобіля «ДАФ», здійснюючи обгін, виїхав на смугу зустрічного руху, де скоїв зіткнення із автомобілем «Шевроле».

ВІДЕО ДНЯ

Від удару машину відкинуло, що стало причиною ще одного зіткнення. Одного водія з переломом ключиці доставлено до лікарні. Транспортні засоби поміщено на штрафмайданчик.

Ще одна дорожньо-транспортна пригода з трагічним завершенням сталася біля села Вилок, Виноградівського району. Водій автомобіля «Мерседес» не справився із керуванням і з’їхавши в кювет, вдарився в дерево.

Реклама

Від отриманих травм один пасажир помер в реанімаційному відділенні, другого доставлено в травматологічне відділення. Водій за медичною допомогою не звертався. Автомобіль доставлено на штрафмайданчик.

А в селі Колочава Міжгірського району водій, здійснюючи розворот, наїхав на жінку. З багато чисельними травмами та переломами він доставив потерпілу до лікарні.

Реклама

За всіма фактами порушено кримінальні справи за ст. 286 ККУ «Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами»

СЗГ УМВС України в Закарпатській області

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно