Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Водій туристичного автобусу намагався провезти контрабандні цигарки

Водій туристичного автобусу намагався провезти контрабандні цигарки

Водій туристичного автобусу намагався провезти контрабандні цигарки
Чергове порушення митних правил зафіксували чопські митники у пункті пропуску «Лужанка», що на українсько-угорському кордоні. Пасажирський автобус марки «Неоплан», повертаючись з 42 пасажирами з...

Чергове порушення митних правил зафіксували чопські митники у пункті пропуску «Лужанка», що на українсько-угорському кордоні.

ВІДЕО ДНЯ

Пасажирський автобус марки «Неоплан», повертаючись з 42 пасажирами з екскурсії по Закарпаттю в місто Мішкольц (Угорщина), заїхав на автобусну смугу руху для проходження митно-прикордонного контролю. Однак митники вирішили провести поглиблений огляд транспортного засобу і направили його в «червоний коридор».

Під час перевірки багажного відсіку автобуса за декоративною обшивкою інспектори виявили 260 пачок тютюнових виробів білоруського виробництва. Доступ до прихованих предметів правопорушення став можливим після відкриття одного з багажних люків та відкручування гвинтів, що кріпили пластикову кутову планку до декоративної обшивки верхньої частини багажного відділення.

Реклама

Крім цього, у двох конструктивних порожнинах для телевізора виявлено ще 120 пачок білоруських цигарок. Приховані від митного контролю 380 пачок сигарет належали водію автобуса, який у незаконний спосіб намагався їх перевести до Угорщини аби перепродати.

За статтею 483 ч.1 нового Митного кодексу України складено протокол про порушення чинного законодавства. Виявлені цигарки та автобус, за ціною 250 тисяч гривень, що використовувався для переміщення прихованого товару, вилучено до рішення суду.

Реклама

Вікторія Сенгетовська, прес-секретар Чопської митниці

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно