Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Берегівська малеча отримала подарунки з нагоди Дня захисту дітей

Берегівська малеча отримала подарунки з нагоди Дня захисту дітей

Берегівська малеча отримала подарунки з нагоди Дня захисту дітей
Неабиякий подарунок отримали до Всесвітнього Дня захисту дітей малеча та їх батьки у селі Балажер, що на Берегівщині: у п’ятницю, 1 червня у місцевому ДНЗ відкрито приміщення для додаткової групи....

Неабиякий подарунок отримали до Всесвітнього Дня захисту дітей малеча та їх батьки у селі Балажер, що на Берегівщині: у п’ятницю, 1 червня у місцевому ДНЗ відкрито приміщення для додаткової групи. Завдяки цьому тут зможуть приймати вже біля півсотні маленьких вихованців.

ВІДЕО ДНЯ

Гостей свята — серед них голову районної ради Андрія Бігарі, голову Берегівської РДА Ігоря Свища, начальника відділу освіти РДА Василя Лендєл, депутата райради Тібора Біров, сільського голову Марту Барта, греко-католицького та реформатського священиків Мікловша Егреші і Кароля Сіладі — зустріла завідуюча ДНЗ Олена Дудаш. Опісля вихованці садочка вітали присутніх яскравою, веселою програмою.

Під час урочистостей сільський голова Марта Барта висловила слова подяки керівництву району, місцевим підприємцям, громаді села, голландським друзям, всім, хто доклав зусилля для того, щоб оновити приміщення, замінити вікна та двері, закупити меблі, обладнання, необхідні для відкриття нової групи.

Реклама

У своєму виступі Андрій Бігарі з радістю констатував, що спільними зусиллями вдалося відкрити другу групу в місцевому ДНЗ. Голова районної ради побажав, щоб на Берегівщині побільшало таких дитячих закладів, де на малечу чекають хороші умови, запевнивши присутніх, що районна влада докладе максимум зусиль у цьому плані.

Ігор Свищо у своїй промові наголосив, що керівництво району зробить все для того, щоб діточки у всіх населених пунктах виховалися у комфорті. Керівник РДА повідомив, що не прийшли з порожніми руками на свято: від імені першого заступника голови Закарпатської облдержадміністрації Івана Бушка вручили колективу садочка сучасну пральну машину-автомат. Після вітальних слів відбулося освячення приміщень ДНЗ.

Реклама

Прес-служба Берегівської районної ради

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно