Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

П’яні правоохоронці зчинили бійку на шкільному випускному

П’яні правоохоронці зчинили бійку на шкільному випускному
1 червня о 00:30 невідомий зателефонував за номером телефону «102» і повідомив, що пізно ввечері 31 травня в магазин-кафе у селі Раково, де проходив випускний вечір Раківської школи, увірвалося двоє...

1 червня о 00:30 невідомий зателефонував за номером телефону «102» і повідомив, що пізно ввечері 31 травня в магазин-кафе у селі Раково, де проходив випускний вечір Раківської школи, увірвалося двоє п’яних чоловіків, які представилися працівниками УСБ України. Вони почали нецензурно висловлюватися та чіплялися до випускників.

ВІДЕО ДНЯ

На місце події виїхали співробітники оперативної групи. Вони встановили, що оперуповноважені МРВ УСБ України в Перечинському районі Ярослав М. та Олег Д. дійсно, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, під’їхали на авто до магазину-кафе «Нарцис». Зайшовши до магазину, чоловіки спочатку почали вимагати від власниці закладу дозвільні документи на торгівлю. Які, за словами жінки, вона відмовилася їм показувати, оскільки ті були п’яні. На численні прохання підприємця покинути приміщення кафе, де проходив випускний, працівники СБУ відмовилися. Вони почали чіплятися до присутніх. Потім вийшли на вулицю і жорстоко побили двох перехожих, жителів села Тур’я Ремета. Потерпілих з численними травмами доправили до Перечинської ЦРЛ. Ініціатори бійки від освідчення відмовилися. Слідство триває.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно