Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

На Іршавщині відкрито новий пункт медичної допомоги

На Іршавщині відкрито новий пункт медичної допомоги
У четвер на Іршавщині в с. Дунковиця відкрито новий пункт “швидкої медичної допомоги”. Це вже п’ятий такий пункт в районі. Відтак питання оперативності та своєчасності надання медичної допомоги...

У четвер на Іршавщині в с. Дунковиця відкрито новий пункт “швидкої медичної допомоги”. Це вже п’ятий такий пункт в районі. Відтак питання оперативності та своєчасності надання медичної допомоги мешканцям сіл Іршавщини фактично вирішено.

ВІДЕО ДНЯ

Як завважив очільник медицини району Антон Горзов, станція медичної допомоги на Іршавщині була створена ще минулого року. Дотепер до її структури входили 4 пункти фельдшерських бригад. “Сьогодні ж ми відкриваємо п’ятий пункт «швидкої медичної допомоги» на базі кабінету сімейного лікаря амбулаторії сімейної практики с. Дунковиця, – розповів Антон Горзов. Цей пункт буде цілодобово обслуговувати шість прилеглих до Дунковиці сіл. Одним з головних чинників відкриття пункту ШМД саме в цьому селі був факт, що тут пролягає дорога загальнодержавного значення Мукачево-Рогатин по якій будуть їхати до України гості Євро-2012.

Ми готові до надання швидкої медичної допомоги нашим гостям з-за кордону. Окрім цього ми виконали нормативні вказівкі МОЗ УОЗ, щодо доїзду “швидкої” в сільській місцевості до пацієнта за 20 хвилин з моменту виклику” — підсумував Антон Горзов.

Реклама

Начальник УОЗ в Закарпатській області Роман Шніцер під час урочистостів зауважив: “Відкриття пункту швидкої медичної допомги в Дунковиці забезпечить доступність та своєчасність надання медичної та невідкладної допомоги 8 тисям селян Іршавщини. Адже загальновідомий факт – від своєчасності та повноти надання невідкладної швидкої допомоги залежить 70 % успіху лікування будь-якої патології”.

Серед приємних подій, що цього дня очікували невеличкий колектив амбулаторії та новоствореного пункту швидкої допомоги – подарунки від управління охорони здоров’я – набори необхідного устаткування для ефективного діагностування та надання першої невідкладної допомоги.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно