Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

В Ужгороді патрульні зловили злодія "на гарячому"

В Ужгороді патрульні зловили злодія "на гарячому"
Під час патрулювання проспекту Свободи працівники патрульно-постової служби Ужгородського міського управління міліції помітили громадянина, який перебував у салоні автомобіля «TOYOTA Camry» поблизу...

Під час патрулювання проспекту Свободи працівники патрульно-постової служби Ужгородського міського управління міліції помітили громадянина, який перебував у салоні автомобіля «TOYOTA Camry» поблизу багатоповерхового житлового будинку. Звична ситуація для ранкової пори, але поведінка чоловіка викликала певні підозри. Підійшовши ближче, міліціонери помітили розбите скло поблизу водійських дверцят. 22-річного правопорушника із Великоберезнянського району, який проник у чуже авто одразу ж затримали. За умисне пошкодження майна його притягають до відповідальності за ч.1 ст. 194 ККУ (позбавлення волі на строк до 3 років).

ВІДЕО ДНЯ

Обідньої пори того ж дня на площі Корятовича патрульні затримали 30-річного місцевого мешканця, який серед білого дня забіг у магазин та на очах у продавця викрав джинси. Жінка не розгубившись, вибігла за ним у слід та почала кликати на допомогу. Неподалік знаходилися патрульні та одразу ж кинулися наздоганяти правопорушника. Тепер за викрадення чужого майна Денис може бути позбавлений волі на строк до 3 років (ч.1. ст.185 ККУ).

СЗГ УМВС в Закарпатській області

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно