Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Закарпатці мали змогу поспілкуватись з владою по телефону

Закарпатці мали змогу поспілкуватись з владою по телефону
У четвер, 31 травня, заступник керівника краю Іван Качур спілкувався із закарпатцями під час прямої телефонної лінії. Здебільшого, до посадовця зверталися мешканці Міжгірського, Виноградівського,...

У четвер, 31 травня, заступник керівника краю Іван Качур спілкувався із закарпатцями під час прямої телефонної лінії. Здебільшого, до посадовця зверталися мешканці Міжгірського, Виноградівського, Тячівського районів та міста Ужгород.

ВІДЕО ДНЯ

Пані Олена розповіла, про підозри щодо нелегальної вирубки, заготівлі та реалізації лісу на околицях кількох сіл Міжгірщини. Так як у гірських селах здебільшого немає газового опалення, цю деревину продають місцевим мешканцям як дрова. Іван Качур пообіцяв взяти на контроль ситуацію та ініціювати відповідну перевірку.

Мешканець Міжгірського району пан Олександр розповів про проблеми, що виникають у сільських мешканців у зв’язку з тим, що досі не визначені межі Ізківської та Буковецької сільрад. Це питання буде взяте на контроль Міжгірською районною адміністрацією та розглянуте спеціальною комісією.

Реклама

Ще одна мешканка Міжгірщини попросила сприяння у справі виплати зарплатні. Пані Гафія працювала на підприємстві у Вінницькій області, де їй заборгували частину заробітної платні. Суд, який розглядав цю справу, прийняв рішення на користь позивачки, та зобов’язав сплатити заборговані кошти. Проте, рішення досі не виконане. Іван Качур пообіцяв посприяти у вирішенні справи, звернувшись до виконавчої служби.

Мешканці села Кричево попросили допомогти у добудові дамби, ремонті доріг та аварійного мосту. Заступник голови облдержадміністрації запевнив: питання буде розглянуте комісійно з виїздом на місце.

Реклама

Жителі Тячівщини поскаржилися на ненадання належних послуг сімейними лікарями, недотримання місцевими водіями правил перевезення пільговиків. Усі порушені під час прямої телефонної лінії питання будуть розглянуті та взяті на контроль профільними управліннями обласної адміністрації.

Прес-центр ОДА

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно