Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Про цвітіння сакур, про корупційні схеми Януковича та Азарова, про півфінал Кубку Мукачівського району з футболу – у свіжому номері "Панорами"

Про цвітіння сакур, про корупційні схеми Януковича та Азарова, про півфінал Кубку Мукачівського району з футболу – у свіжому номері "Панорами"

Про цвітіння сакур, про корупційні схеми Януковича та Азарова, про півфінал Кубку Мукачівського району з футболу – у свіжому номері "Панорами"
В четвер, 26 березня, вийде з друку черговий, 11-й у цьому році номер газети «Панорама». Про що читачі можуть дізнатися зі шпальт тижневика? Туристи з усіх куточків України з нетерпінням очікують...

В четвер, 26 березня, вийде з друку черговий, 11-й у цьому році номер газети «Панорама». Про що читачі можуть дізнатися зі шпальт тижневика?

ВІДЕО ДНЯ

Туристи з усіх куточків України з нетерпінням очікують на цвітіння сакури. Саме цвітіння рожевого дерева приваблює велику кількість гостей Закарпаття, адже кожному хочеться подивитись на це диво природи. Тому з повним правом можна сказати, що сакура скликає друзів Закарпаття. «Панорама» підготувала невеличкий огляд, в якому розказується про те, як готуються до цієї зустрічі у санаторіях Мукачівщини, в інших куточках Закарпаття, зокрема, в гірських районах, та що нового готують для туристів міські екскурсоводи.

Сенсаційну заяву зробив голова Державної фінансової інспекції України Микола Гордієнко. Він стверджує, що перевірки найбільших держпідприємств виявили корупцію на мільярди гривень, а всі корупційні потоки ведуть на саму гору – до прем’єр-міністра Яценюка, який начебто очолив корупційні схеми Януковича та Азарова. Про конкретні цифри зловживань та реакцію на цю заяву народних депутатів можна дізнатися з відповідної публікації.

Реклама

22 березня у Дерцені визначився перший фіналіст Кубку Мукачівського району з футболу. Ним стала команда ФК “Нове Давидково”, яка в першому домашньому матчі розгромила суперника з рахунком 3:0. У матчі-відповіді хазяї поля хотіли показати свої найкращі якості. І їм це вдалось, однак клас гостей все ж таки виявися набагато вищим. Про всі перипетії цього непростого футбольного поєдинку і про остаточний рахунок гри – у огляді журналіста Олега Русина.

А ще у свіжому випуску газети «Панорама» – про люстрацію закарпатських міліціонерів, зникнення у місті над Латорицею міні-скульптури кельта, про гроші, які отримали бійці 128-ї бригади за захоплений ними ворожий танк, про 3 кг золота, яке хотіли вивезти за кордон, про перевірку маршруток працівниками ДАІ, розтрощене в самому центрі Мукачева скло іномарки, нову кільцеву розв’язку, можливий платний в’їзд до Ужгороду та про інші останні новини з життя Мукачева, району та Закарпаття.

Реклама

Запитуйте газету у всіх кіосках міста.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно