Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

ДСО пропонує охороняти квартири за половину вартості

ДСО пропонує охороняти квартири за половину вартості
30 травня 2012 відбувся брифінг заступника начальника Управління Державної служби охорони при УМВС України в Закарпатській області, підполковника міліції Василя Скраля. Зустріч  була присвячена...

30 травня 2012 відбувся брифінг заступника начальника Управління Державної служби охорони при УМВС України в Закарпатській області, підполковника міліції Василя Скраля. Зустріч  була присвячена всеукраїнській акції «Квартира під охорону», яка проходитиме з 1 по 30 червня поточного року.

ВІДЕО ДНЯ

З наближенням літнього сезону чимало громадян тимчасово на відпочинок до морського узбережжя, зелених лісів чи просто в сільську місцевість. Нерідко їх помешкання залишаються без нагляду й охорони. Про це добре знають і квартирні крадії. Тому саме в літній сезон у декілька разів зростає кількість крадіжок з помешкань городян, про що свідчить і статистика. Василь Васильович зазначив, що за аналогічний період 2011 року було зафіксовано 252 крадіжки з квартир та будинків, а за поточні п’ять місяців — вже 260. Тенденція до зростання є очевидною.

Департамент Державної служби охорони при МВС України з метою надання можливості громадянам потурбуватися про своє майно під час літнього відпочинку ініціював проведення всеукраїнської акції «Квартира під охорону». Підтримав ініціативу міністр внутрішніх справ України Віталій Захарченко. Під час дії акції підрозділи ДСО зможуть взяти житло під охорону за половину вартості монтажних послуг.

Реклама

Василь Скраль розповів, чому громадянам варто віддавати перевагу саме Державній службі охорони. По-перше, досвід роботи ДСО на ниві охоронних послуг складає майже 60 років, що позначається на коефіцієнті надійності, який у ДСО становить 99,9%. По-друге, усі об’єкти, взяті під охорону ДСО, застраховані в обов’язковому порядку. І по-третє, відмінна підготовка мобільних груп — належно озброєних міліціонерів охорони, які прибувають за кілька хвилин на місце події.

Статистика свідчить, що помешкання, які знаходяться під охороною ДСО не були жодного разу обкрадені — злочинці легко перевіряють, чи дійсно об’єкт під охороною, чи ні. Коли переконуються, що на місце оперативно прибуває наряд, відмовляються від задуманого. Але навіть коли й ризикують, то неодмінно потрапляють до рук правоохоронців. Так було минулого року, коли двоє зловмисників забралися у квартиру у Виноградові. Одного затримали прямо у квартирі. Другий не побоявся і вистрибнув з третього поверху у вікно. І хоч за таких фантастичних обставин йому вдалося втекти, за кілька годин він приєднався до свого «колеги» у міськвідділі.

Реклама

Досвід показує, що впевненість громадян за безпеку своїх помешкань у час відпусток, переконує їх не знімати квартири та будинки з охорони, і вони продовжують користуватися послугами ДСО.

СЗГ УМВС в Закарпатській області

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно