Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Цього тижня ДАІшники Мукачева перевіряють місцевих перевізників (ФОТО)

Цього тижня ДАІшники Мукачева перевіряють місцевих перевізників (ФОТО)

Цього тижня ДАІшники Мукачева перевіряють місцевих перевізників (ФОТО)
З 23 по 30 березня на території Мукачівщини, як і по всій Україні, співробітники Державтоінспекції за участі представників автоінспекції та автогосподарств проводять моніторинг випуску пасажирських...

З 23 по 30 березня на території Мукачівщини, як і по всій Україні, співробітники Державтоінспекції за участі представників автоінспекції та автогосподарств проводять моніторинг випуску пасажирських автобусів на лінію.

ВІДЕО ДНЯ

- Стан безпеки пасажирських перевезень потребує особливої уваги. Метою даного заходу є дотримання дисципліни в технічному стані транспортних засобів і фізичному стані водіїв, які здійснюють пасажирські перевезення, - коментує начальник ВДАІ з обслуговування м.Мукачева та Мукачівського району Іван Матіко.

Державтоінспектори перевіряють підприємства і суб'єктів господарювання щодо виконання ними вимог законодавства про автомобільний транспорт, - повідомили в УДАІ УМВС України в Закарпатській області.

Реклама

Особлива увага приділяється підготовці автотранспорту, організації передрейсового контролю, технічному стану автобусів та проведенню щозмінного медичного огляду водіїв.

Також міліція здійснюватиме посилений контроль за дотриманням Правил дорожнього руху водіями автобусів. Передовсім за дотриманням швидкісного режиму, перевезенню пасажирів понад встановлену кількість, порушенням вимог дорожніх знаків та розмітки, правил зупинки і стоянки тощо.

Реклама

Вже в перші дні моніторингу співробітники ДАІ Мукачівщини перевірили більше шести десятків рейсових автобусів. На водіїв-порушників складено 14 адміністративних протоколів.

Цього тижня ДАІшники Мукачева перевіряють місцевих перевізників (ФОТО) – 01
Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно