Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Правоохоронці навідались до Ільницької школи-інтернату

Правоохоронці навідались до Ільницької школи-інтернату
Напередодні Міжнародного дня захисту дітей працівники Іршавського РВ УМВС України в Закарпатській області навідались до Ільницької загальноосвітньої школи-інтернату 1-3 ступенів, де навчається 103...

Напередодні Міжнародного дня захисту дітей працівники Іршавського РВ УМВС України в Закарпатській області навідались до Ільницької загальноосвітньої школи-інтернату 1-3 ступенів, де навчається 103 учні. Серед вихованців інтернату багато дітей із сімей із складними життєвими обставинами, з родин, які далеко не однакові за своїми матеріальними можливостями, морально-психологічною атмосферою. На жаль, є вихованці, якими зовсім не цікавляться батьки.

ВІДЕО ДНЯ

Працівники міліції провели майже цілий день разом з учнями. Спочатку змагалися у цікавій вікторині «Знай свої права – виконуй свої обов’язки». Працівники міліції задавали запитання учням на правову тематику. За кожну правильну відповідь працівники міліції нагороджували учнів маленькими подарунками. Довелось і правоохоронцям відповідати на багаточисельні питання маленьких вихованців.

Далі школярі запропонували працівникам міліції разом з ними прийняти участь у конкурсі на кращий художній виріб, виліплений із тіста. Дівчатка та хлопчики своїми вмілими руками ліпили тваринок та художніх персонажів мультфільмів, яких потім розфарбовували акварельними фарбами разом з працівниками міліції. Кращі роботи учнів, а саме: Тетяни Семенчик, Василя Гобан, Ельвіри Копин, Івана Гобакан та Сніжани Тодавчич будуть направлені на районний конкурс.

Реклама

Серед вихованців школи-інтернат є багато учнів, які люблять займатись спортом та грати в активні ігри на подвір’ї. Довелось працівникам міліції доводити свою спритність та вміння і з м’ячем у руках.

Віта Горзов, майор міліції, помічник начальника Іршавського РВ УМВС України в Закарпатській області по ВГ та ЗМІ

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно